height="600" src="http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid=338122" width="800"> > < /div>

15 Ocak 2011 Cumartesi

Edirne Olin Efes'e direnemedi




Ligin flaş ekibi Edirne Olin sahasında Efes Pilsen'i konuk etti. Maç öncesi yaşananlar bence çok anlamlıydı. Edirne Olin yönetimi maç biletlerini 40 liradan satışa çıkarttı ve biletler kısa sürede tükendi. Onun dışında forma satışları çok yüksek giden Edirne Olin, Efes Pilsen maçı için özel atkı çıkarttı. Bunlara da talebin yoğun olduğu öğrenildi.



Maça döndüğümzde Efes Pilsen maça Sinan Güler'in iyi oyunuyla başladı. Dengeli geçen ilk periyotun son 2 dakikasında 9-0 lık seri yakalayan Efes periyotu 22-14 önde kapattı. 2. periyoda hakemlerin kararları etki etti. İki tarafı da çileden çıkaran düdükler sonunda Olin 12 sayı farktan geri gelerek öne geçti. Devre de 37-37 beraberlikle geçildi.

3.periyotta Efes Pilsen savunmada işleri sıkı tuttu ve Olin'i 15 sayıda tuttu.Thornton'ın arka arkaya yaptığı faullerle 4'lemesinden sonra biraz bocalayan Efes Pilsen tekrar dizginleri ele aldı. Son periyotta da az hata yapan Efes Pilsen maçı da 79-72 kazandı. Melih Gümüşbıçak'ın yaklaşık 8 kere " Erwin Dudley ama biz ona Ersin Dağlı diyoruz" dediği Efes Pilsenli 15 sayı 4 ribaunt, tüm sayılarını ilk devre bulan Sinan Güler 10 sayı 3 ribauntla oynadı. Ev sahibi ekipte Samardjiski 17 sayısı  12 ribaundu,Can Akın'ın 15 sayısı yeterli olmadı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder