height="600" src="http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid=338122" width="800"> > < /div>

15 Ocak 2011 Cumartesi

NBA'de geceye damgasını vuranlar 15.01.11

NBA'de dün akşam 11 maç oynandı.

1) Kobe 27, Brook Lopez ise 35 sayıyla takımlaına destek olurken, Lakers'ta işler eski haline dönmüş görünüyor. Şu an ligdeki en iyi seriye sahipler (7-0)
Maçın özeti
2)  Çok heyecanlı geçen maçta, elektrik saçan çaylak Blake art arda 25. double double'ını yapmasına rağmen, bu sene orta çapla bir mvp performansı gösteren Ellis ve GSW maçı almasını bildi. Yine de Clippers sene başından beri en iyi günlerini geçiriyor.
Maçın özeti
3) Portland-Phoenix maçında ise en önemli şey, Aldridge'nin üst üste 6 double double yapmasıydı. Rekoru egale etmişti (1997-Sabonis), bu maçta eline geçirme şansı vardı fakat olmadı.
Maçın özeti
4) 11 maçtır kaybeden Cavs, Utah deplasmanında galibiyet aradı. Mehmet Okur'un 3 sayı 7 ribaund 5 asistlik katkısı, CJ. Miles'in benchten 20 sayılık katkısı, ve Deron'un oyunu Utah'ın evinde galibiyeti getirdi.
 Maçın özeti
 5) New Orleans-Houston maçında Houston'un benchten sadece 15 sayı katkı alması, maçı onlara kaybettirdi.
Maçın özeti
6) Gece'nin belki de en önenmli maçında, Texas derbisinde, Dirk Nowitzki'siz Dallas'ın düşüşü devam etti. San Antonio'nun bu dönemdeki düşük formu bu maçta son bulmuş gibiydi. İki takımdakı oyuncuların hepsi dakika aldı ve hepsi takımlarına sayı katkısı yaptı. Bu uzun zamandır görmediğimiz bir durumdu. Bench katkısı demişken bench skoru ise: Dallas: 55-San Antonio: 31. Bench katkısı diye buna denir ! Tim Duncan'ın eski günlerden smacı ise görülmeye değerdi.
Maçın özeti
8) Shaq'ın Kwame Brown'un üzerine inişi
9) Türklerden Semih Erden, Ersan İlyasova, Mehmet Okur ve Ömer Aşık sahadaydı. Semih'in sakatlığı O'na bu maçta fazla dakika alma şansı vermedi, Ersan ise 34 dakikada 14 sayı 4 ribaund ile oynadı. Ömer de 5 dakikada 5 sayılık katkı verdi takımına.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder