height="600" src="http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid=338122" width="800"> > < /div>

22 Mart 2011 Salı

Bir Kavga Hikayesi-2

Hikaye tabi ki burada sona ermedi. Bugün Hacettepe Üniversitesi'nden de açıklamalar ve videolar geldi. Onları da paylaşıp yorumu sizlere bırakacağım.

Hacettepe Üniversitesi Başkanı Turhan Menteş, olaylarla ilgili üzüntüsünü dile getirirken, olaya tek taraflı bakılmaması gerektiğini söyledi. İşte açıklama :


“Sahamızda Pazar günü çıkan olaylar nedeniyle üzgünüz. Gerek maç sırasında gerekse maç sonunda yapılan tüm tahriklere rağmen bu tür bir olayın içerisinde olmamamız gerektiğinin bilincindeyiz.
Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü tarafından yapılan açıklamalar kesinlikle tek yanlı ve gerçeği yansıtmaktan uzaktır.
Olaylar maç tamamlandıktan sonra ortaya çıkmıştır. İlk darp olayı da Selçuk Üniversitesi oyuncuları tarafından gerçekleştirilmiş ve bu müessif olaylar meydana gelmiştir. Bu olaylar ilgili kayıtta çok açık olarak görünmektedir. Burada bizi üzen olay birkaç kendini bilmez seyircinin ki bunların içinde Selçuk Üniversitesi taraftarları da vardır olayların bu noktaya tırmanmasına neden olmalarıdır. Bütün bunlar üzücü olaylardır. Ev sahipliğimizde bu olayların yaşanmış olması bizleri zaten üzmüştür. İki taraf yöneticileri ile ilgili bir darp olayı ise yaşanmamıştır. Tam tersi iki taraf yöneticileri olayları ayırmak için yoğun çaba göstermişlerdir. Bu olaylarla ilgili biz kendi tarafımızda gerekli değerlendirmeyi yapacağız ve gerekli önlemleri alacağız.
Olaylarla ilgili değerlendirme zaten Federasyonumuzca da yapılacaktır. Bu olayları sadece tek taraf suçluymuş gibi kamuoyuna yansıtmak bizce olayı farklı boyutlara taşıyarak ikincil kazançlar elde etmeye yöneliktir. Olaylara sadece çıkar sağlamak amacıyla yapılan bu yaklaşımı kınıyoruz. Kamuoyunun evsahibi olarak bu olayların içinde bulunmaktan büyük üzüntü duyduğumuzu bilmesini istiyoruz.”

Bu açıklamalardan sonra da Hacettepe Üniversitesi montajlanmamış yeni görüntüleri sitesinde yayınladı. 
http://www.husk.hacettepe.edu.tr/   Bu sitedeki görüntülere de bakarak kim haklı kim haksız karar verebilirsiniz. Bana sorarsanız kimin haklı olduğunun hiç bir önemi yok. İki üniversite takımımız dakikalarca bitmeyen bir kavgaya tutuşuyorlar. Hangi haklılık nedeni bunu açıklayabilir ki...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder