height="600" src="http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid=338122" width="800"> > < /div>

5 Mart 2011 Cumartesi

Spurs'den Heat'e 30 Fark!


Gecenin Chicago-Orlando ile birlikte kuşkusuz en dikkat çeken maçıydı. Parker'ın da sakatlıktan döndüğü lig lideri San Antonio, tabii ki favoriydi. Hem galibiyet sayılarına, hem formlarına, hem de Spurs'un kendi sahasındaki hakimiyetine bakarsak Miami'nin maçı kazanması zor gözüküyordu. Beklenen oldu fakat kimse 30 sayılık bir fark oluşacağını da zannetmiyordu. Bu biraz da San Antonio'nun çok ekstra oynamasından kaynaklandı diyebiliriz.

-Spurs, bu galibiyetle kendi sahasında arka arkaya 22.kez gülmüş oldu.
-Spurs bir çok istatistikte öne çıktı fakat üçlük yüzdeleri her şeyi anlatıyordu. Sezon boyunca formda şutörlerinden çok iyi katkı alan takım, bu maçta da 17-28 ile %60'lık bir oran tutturdu.
-İlk çeyreği 36-12 Spurs önde bitirdi ve maç sonunda takımın toplam 8 oyuncusu çift hanedeydi.
-Miami ise kötü gidişini sürdürdü ve oynadığı son 5 maçta 4.yenilgisini aldı. Ayrıca bu sezon ilk kez bu kadar büyük bir farkla kaybetti
-Miami, bu sezon 5 güçlü takımla ( Spurs,Mavs,Lakers,Celtics,Bulls) oynadığı 9 maçın 8'ini kaybetti.

Kişisel performanslar: Spurs'de Manu 20 sayı 7 asistle oynadı.Sakatlıktan dönen Parker 15 sayı 8 asistlik performans sergiledi. Matt Bonner'ın 6-7'lik üç sayı katkısı ile attığı 18 sayı dikkat çekti. Heat'te ise Lebron 26 sayı 8 ribaunt 7 asist ile oynadı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder