height="600" src="http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid=338122" width="800"> > < /div>

8 Mart 2011 Salı

Taurasi Dönmüyor

Doping skandalı sonrası sözleşmesi feshedilen fakat federasyonun ek kontenjan açması sebebiyle Fenerbahçe'li yöneticilerin ikna etmek için uğraş verdiği yıldız oyuncu Diana Taurasi gelmeyeceğini söyledi. Kulüpten yapılan açıklamaya göre :
“Kulübümüz; Diana Taurasi’nin, Kulübümüze ve ulusal ligimize geri dönüşü konusunda sporcunun menajeri Lindsay Kagawa ve Ceren Ateş’in de çok değerli katkı ve yardımları ile on güne varan dönemi kapsayan bir görüşme süreci başlatmıştır.

Bu uzun görüşme dönemi sonunda ortaya çıkmıştır ki; Diana Taurasi’nin, bu üzücü olay nedeniyle yaşamış olduğu travma, kamuoyunun düşündüğünün ve hayal ettiğinin ötesindedir.

Nitekim; kendisine, sezonun kalan kısmı ile ilgili sunduğumuz olağanüstü maddi olanaklar içeren sözleşmeye rağmen Diana Taurasi, içinde bulunduğu ruh halinin, bu sezon basketbol oynamasına ve basketbola konsantre olmasına imkan vermediğini üzülerek ifade etmiştir.

Sporcumuzun içinde bulunduğu bu insani durumun, kendisine sunulan hiçbir maddi koşul ile giderilebilmesi mümkün görülmemektedir.
 

Bu sebeple; sporcunun hislerine ve tercihlerine saygılı olmak, her şeyden fazla ihtiyaç duyduğu huzur ve mutluluğa yeniden kavuşmasını sağlamak, birinci önceliğimiz olmalıdır.

Diana Taurasi, bu süreçte Kulübümüzün ve taraftarlarımızın kendisi ile dayanışma içinde olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirmiş; gelinen bu noktada, geri dönmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan ve hukuki mücadelede kendisine destek olan Kulübümüze minnettarlığını ifade etmiştir.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder