height="600" src="http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid=338122" width="800"> > < /div>

2 Mart 2011 Çarşamba

NBA Londra'da


Ben Londra'dan gelmeden önce de geçen yıl Aralık ayında benzer bir organizasyon yapılmıştı aynı şehirde. NBA'in Avrupa seferi'nin yolu tekrar Amerika'nın küçük kardeşi Britanya'nın Londra'sının asil topraklarına düştü yeniden...
Maç programına göre 4 Mart'ta Raptors-Nets ve 5 Mart'ta aynı maçın rovanşı oynanacak. İki maç da Türkiye saati ile akşam 10'da. Nets çoktan Londra'ya vardı bile, buyurun bir göz atın, Deron Williams bize Heathrow'dan odasına kadar eşlik edip buyur ediyor:
http://www.nba.com/video/channels/nba_tv/2011/03/01/20110301_dwill_arrives_london.nba/
Aslında Nets tüm bu sürece yabancı değil. Daha önce de Çin ve Rusya'ya gitmişlerdi benzer organizasyonlarda. Fakat Sekou Smith ilk kez gidiyormuş (NBA TV analisti). Kendisinin deyimiyle, bu organizasyonlar "NBA'in dünyaya yayılma, fethetme serüveninin bir parçası". Biliyorsunuz, 2012 Olimpiyatları Londra'da yapılacak. Hazırlıkların çoğu çoktan bitmişti zaten. Yaklaşık bir buçuk sene sonra büyük basketbol yıldızlarının çoğu buraya geleceği için, NBA işi şimdiden sıkı tutuyor. 2011-2012 sezonu öncesi preseasonda ve bir kere de sezon içinde olmak üzere toplam iki kere daha Londra seferi yapacaklarını düşünüyorum. Fakat belli ki maçtan önce güzek bir uyku çekip jetlagı ve saat farkını atlatmaları gerekiyor oyuncuların ve ekibin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder