height="600" src="http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid=338122" width="800"> > < /div>

5 Mart 2011 Cumartesi

Ömer Aşık'tan Ribaunt Rekoru


Doğu konferansının iki güçlü takımı, Hido'lu Magic ve Ömer'li Chicago Amway Arena'da karşı karşıya geldi. Maç boyunca daha üstün oynayan Bulls'du ve kazanan taraf oldu. D.Rose 24 sayıyla oynadı. Fakat benim de merak ettiğim nokta, Chicago pota altının Howard'a karşı ne yapacağıydı. D.Howard 8-8 ile 20 sayı attı 10 ribaunt aldı fakat tam 7 top kaybı yaptı. Sadece 8 şut attırmaları ve 7 top kaybı yaptırmaları oldukça iyi. Ayrıca takım genelinde ribauntlarda 50-30'luk bir üstünlük kurdular.

Bu sertliği sağlayanların da Noah ve Ömer olduğunu söylemek gerek. Ömer, uzun boyu ve enerjisiyle Howard karşısında tercih edildi. Dwight'ın posterlik bir smaç vurmasına engel olamasa oyuncumuz, 31 dakikada 5 sayı 13 ribauntla oynadı, 6 faulle oyundan çıkarken herkesin yüzü gülüyordu. 13 ribauntla kariyer rekoru kıran Ömer, oynadığı son 5 maçta yaklaşık 96 dakika süre alıp 46 rib. topladı. 2dk.da 1 rib alıyor neredeyse ki Bulls'un, talipleri çıkmasına rağmen neden oyuncumuzdan vazgeçmediğini de anlatan bir durum bu. Bravo Ömer!

Hido ise son maçlardaki etkisiz performansını devam ettirdi ve 2 sayı 2 asist 2 rib ile oynadı.Son 9 maçta yalnızca 1 kez çift haneli skor üretti kendisi. Magic'le bu sezonki ilk maçlarında da çok iyi şut atmıyordu fakat özellikle asist gibi diğer kategorilerde çok iyi katkı vermişti. Son maçlarda bu da kayboldu. Umarız geçici bir dönemdir ve en kısa zamanda toparlar kendisini Hidayet.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder