height="600" src="http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid=338122" width="800"> > < /div>

9 Mart 2011 Çarşamba

Vurun Abalıya!

Miami'nin 5 maçlık mağlubiyet serisi sonrası demeç yarışı devam ediyor.Lebron'un "Herkesin gözü bizim üzerimizde,herkes bize yükleniyor" mealinde yakınması adeta bir terstepki yarattı.Ağzı olan Miami ile ilgili yorum yapıyor.Demek ki herkes sene başından beri bu zamanları kolluyormuş.E haklılar da. Hem Stan Van Gundy hem Phil Jackson dayanamayıp birkaç kelam etmeden duramamışlar.


Stan van Gundy Miami'nin büyük üçlü harekatını sezon başında en çok eleştirenlerdendi.O yüzden tam fırsatını yakalamışken bunu değerlendirmesine şaşmamak lazım.Kendisi Lebron'un "Herkes bizimle uğraşıyor" şeklindeki şikayeti için; "Sene başı daha antrenman bile yapmadan şampiyon edalarında kutlamalar yapıyor,partiler düzenliyorsan, her olayı göz önünde yaşıyorsan, insanların seninle ilgilenmeleri çok doğal.İşler güzelken hoşuna gidiyor,kötüleşince zor mu geldi be adam?" gibilerinden bir açıklama yapmış.Üstüne edilecek tek bir söz yok.Gerçekten çok doğru.


Gelelim bu gece oynanacak Lakers-Miami maçı öncesinde Phil Jackson'ın söylediklerine. Geçtiğimiz günlerde Heat soyunma odasında oyuncuların ağladığına dair bir haber çıkmıştı.Hatta bundan sonra Pat Riley'nin soyunma odası sırlarının dışarı çıkmamasıyla ilgili gerekli kişilere uyarılarını yaptığından bile bahsedildi. İşte Zenmaster buna atıfta bulunmuş ve şöyle buyurmuş:" Burası NBA, çoluk çocuğun yeri değil. Burada oğlanların yeri yok. Büyük adamlar ağlamaz. Eğer illa ağlayacaksan gidersin tuvalete, ağlarsın. Hem böylece kimse seni görmemiş olur." Başta konuşmak istememiş aslında kendisi fakat sorular biraz ısrarlı olunca dayanamamış o da. Phil Jackson bunları çok sever, her zaman yapmıştır, devam da edecektir. Miami deplasmanı olduğu aklına gelince böyle konuşması çok normal. Bu tavırlarını hiç tasvip etmesem,hatta bu yüzden kendisini itici bulsam da huylu huyundan vazgeçmiyor işte. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder