height="600" src="http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid=338122" width="800"> > < /div>

12 Şubat 2011 Cumartesi

NBA'de Gecenin Sonuçları

Charlotte Bobcats 89-94 New Jersey Nets : 12 maçlık mağlubiyet serisini bu maçta sonlandırabildi New Jersey. Hafta içinde Mıchael Jordan, sahibi olduğu Charlotte'un antremanına çıkmıştı. Anlaşılan o ki  majestelerinden daha öğrenecek çok şeyleri var. Maça geçersek; New Jersey maça hızlı başladı. Devreyide 15 sayı önde kapattılar. Dengeli geçen üçüncü çeyrekten sonra Charlotte son periyotta geri dönüş yapmaya çalıştı fakat başarılı olamadı. New Jersey'de Brook Lopez'in 31 sayısının yanında hep eleştirildiği ribaund konusunda 11 sayısına ulaşması maç için kritik bir rakam olmuş. Charlotte'da  Gerald Wallace ve Stephan Jackson'un katkılarına D.J. Agustin eşlik edemeyim 10-2 isabette kalınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu.

Indıana Pacers- Minessota Timberwolves: Indıana'da koç değişikliği takıma gerçekten başka bir hava kattı. Son 7 maçın 6'sını kazandılar ve takımda skor her maç başka oyuncular tarafından paylaşılıyor. İlk yarısı çekişmeli geçen maçta Pacers, vurucu hamleyi son periyotta yaptı.33-15'lik 4.periyot skoruyla 116-105 kazanmayı bildiler. Minessota cephesinde, Beasley'in yokluğu fazlasıyla hissedildi. Kevin Love da gününde olmayınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Indıana'da 6 oyuncu çift haneli sayı üretti fakat Danthey Jones'un 19 dakikada attığı 19 sayı etkileyiciydi.

Orlando Magic 93-99 New Orleans Hornets : New Orleans'ın 4 maçlık mağlubiyet serisine son verdiği maçta  Wıllıe Green 24 sayı , David West 17 sayı 17 ribaundla yıldızlaştı. 12-4 gibi çok kötü bir yüzdeyle faul atmasına rağmen Dwight Howard 20 sayı 17 ribaundla takımını ayakta tutmaya çalıştı. Temsilcimiz Hedo'da  10-7 isabetle 16 sayı 6 ribaund 5 asistle oynadı. Orlando için takaslardan sonra en kritik olay Dwight'ın süreleri. Bu maçtada tam 42 dk. sahada kaldı.

Phıladelphıa 76'ers 77-71 San Antonio Spurs : Günün ve son zamanların en kısır maçında San Antonio Tony Parker-Ginobili-Jefferson'ın toplam 20 sayıda kalmasıyla mağlup olmaktan kaçamadı.  Takımca yaptıkları 16 top kaybıda ritm bulmalarına engel oldu. Tım Duncan ve Gary Neal'le ayakta kalmaya çalışan San Antonio'yu yıkan isimse Jrue Holiday oldu. 27 sayıyla takımına galibiyeti getiren Holiday 5 ribaund çekip 3 te asist yaptı.

Toronto Raptors 96-102 Portland Trail Blazers : Maçın en önemli hikayesi  Oden, Roy ve Camby olmadan Lamarcus Aldridge'ın 37 sayı 10 ribaundluk inanılmaz performansıyla Portland'ı hala play-off potasında tutması. All-Star seçilmemesine nazire yaparcasına son günlerde inanılmaz performanslar çıkartıyor. Bu maçta Rudy Fernandez 23 sayıyla ona eşlik etti ve galibiyeti getirdiler takımlarına. Toronto ise bildiğimiz Toronto. Yine hiç birşey kimsenin umrunda değil.Bargnani 29 sayıyla takımını maçta tuttu ama başarılı olamadı.

Cleveland Cavalıers 126-119 LA Clippers: İnanmazsınız Cleveland sonunda kazandı. Ben pazartesi günkü Washington maçını hedef seçtiklerini düşünüyorduım ama o harika seriyi uzatmada da olsa kırmayı başardılar. Mo Williams'ın 17 sayı 14 asistle parkelere müthiş döndüğü maçta Antawn Jamison tam 35 sayıyla günün kahramanı oldu. Clippers cephesinde ise Griffin ve Baron Davis tam 48 şut kullanarak diğer arkadaşlarına top bırakmadılar diyebiliriz. 32 sayı 13 ribaundla mücadele eden Griffin mağlubiyeti engelleyemedi.

Detroit Pistons 92-106 Miami Heat : Miami skor ve top paylaşıldığında ne kadar etkili bir takım olduğunu yine gösterdi. Lebron'un 16 sayı 10 asist, Bosh'un 17 sayı 10 ribaundunun yanına Wade'in 24 sayısı eklenince rahat bir galibiyet oldu. Detroit'te ise benchten gelen oyuncuların ilk'5 teki oyunculardan çok fazla sayı üretmesi takım içi dengenin nasıl bir sıkıntıda olduğunu gösteriyor aslında bize.

New York Knicks 96-113 LA Lakers : Gecenin en ilgi çeken maçında Kobe yine Madison Square Garden performanslarından birini sergiledi. Kariyeri boyunca bu sahada 30 sayı ortalama tutturan Kobe bugünde 17-12 gibi inanılmaz bir yüzdeyle 33 sayı 10 ribaund kaydetti. Gasol'ün 20 sayısı da eklenince galibiyet geldi. Pota altında çok üstün oynadı Lakers. New York'ta Mozgov ve Stoudemire yumuşak ve kısa kaldı. Felton'ın 20 Stoudemire'ın da 24 sayısı yetmedi. Gallinari'nin 6-0 üçlükle oynamasıda New York'un temposunu çok düşürdü.

Memphis Grizzlıes 89-86 Milwakuee Bucks  : Günün en tatsız tutsuz maçında Memphis son periyottaki oyunuyla maçı kazandı. Conley'in 23 sayı 8 asisti ve Rudy Gay'in 14 sayı 10 ribaundluk performansları galibiyete etki etti. Milwakuee'de ligin tartışmasız en az keyif veren takımı. Bogout'un 5 sayıda kaldığı bir maçı kazanmaları zaten beklenmiyordu. Maggete 22 sayıyla takımını ayakta tutmaya çalıştı. Temsilcimiz Ersan'da 2 sayıyla oynadı.

Utah Jazz 83-95 Phoenix Suns : Jerry Sloan'dan kurtulan!! Deron Wıllıams'ın 19 sayı 14 asist 8ribaundluk performansının yeterli olmadığı maçta Phoneix Steve Nash'in 18 sayı 10 asist ve Gortat'ın 12 sayı 10 ribaundlukj performansıyla galibiyete ulaştı. Temsilcimiz Mehmet Okur'un oynamadığı maçta Milsapp, Deron Wıllımas'a yardımcı olmaya çalışsa da Utah 83 sayıda kaldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder