height="600" src="http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid=338122" width="800"> > < /div>

24 Şubat 2011 Perşembe

NBA'de Son Dakika Takasları



-Boston Celtics durdu durdu bomba!ları patlattı.Kendrick Perkins ve Nate Robinson Oklahoma City'ye giderken Nenad Krstic ve Jeff Green Boston'a geçti.Diğer takasta ise Celtics, Semih Erden ve Luke Harangody'yi Cleveland'a gönderip karşılığında 2013 2.tur draft hakkı aldılar.Boston'ın pota altını ciddi derecede boşalttığını görüyoruz ki bu 5 numarayla ilgili bir planlarının olduğunu gösteriyor.Yoksa O'neal lara emanet bir uzun rotasyonuyla şampiyonluk hedeflenemeyeceğini en iyi Danny Ainge biliyordur sanırım.

-Charlotte Bobcats'te Gerald Wallace ile ilgili takas dedikoduları sıkça duyuluyordu zaten.Bu takasa göre Wallace Portland'a giderken Bobcats karşılığında Joel Przybilla, Dante Cunningham ve 2 adet 1.tur draft hakkını aldı. Bunun dışında Bobcats, Nazr Mohammed'i Thunder'a yollayıp karşılığında D.J.White ve Morris Peterson'ı takas etti.

Phoenix Suns ise Goran Dragic ve ilk tur draft hakkı karşılığında Aaron Brooks'u kadrosuna kattı.

-Aaron Brooks'u gönderen Houston ise Shane Battier karşılığında H.Thabeet'i ve 1.tur draft hakkını aldı.

-Takas yapması beklenen, Ömer Aşık ve T.Gibson ile ilgili sıkça dedikodular çıkan Chicago ise sessiz kaldı ve bir hamleye gerek duymadı.

-Bir de tabii yetişmediği için gerçekleşmeyen takastan bahsedelim.Buna göre O.J.Mayo, Josh McRoberts ve 2011 1.tur draftı karşılığında Indiana'nın yolunu tutacaktı fakat süre yeterli olmadı.

İlerleyen zamanlarda takasların analizlerini yapıp artılarından eksilerinden bahsedeceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder