height="600" src="http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid=338122" width="800"> > < /div>

8 Şubat 2011 Salı

İddaa'da 8-10 Şubat Programı

Bu hafta Avrupa'da kupa maçları oynanacak. Bende gözüme çarpan maçları yorumlamaya çalışacağım.

712 Beşiktaş Cola Turka H (3.5-7.5  A/Ü156.5) - Efes Pilsen : İki takımda ilk tur gruplarında yenilgi almadan çeyrek finale geldi. Beşiktaş Cola Turka, Ergin Ataman'ın antrenörlüğe gelmesiyle daha dirençli ve savunma gücü yüksek bir takım olma yolunda ilerliyor. Serkan Erdoğan ve Marcelius Kemp gibi 2 tane de önemli takviye yaptılar. Likholitov'un da iyileştiğini belirtmekte yarar var. Efes Pilsen ise geçtiğimiz hafta ligde Erdemir'i son dakikalardaki oyunuyla devirdi, Real Madrid'e de mağlup oldu. İki takımın 8 Ocak'ta aralarında oynadıkları maçta Beşiktaş skorda çok üstünken, maçın uzatmaya gitmesine engel olamadı ve kaybetti. Bence bu sefer böyle bir hata yapmazlar; kaybetseler bile handikapta kalırlar. Maç sonu 1 diyorum.

714 Artland H  (0.5-0.5) - Alba Berlin : Artland evindeki son 5 iç saha maçınıda kazandı. Pota altına yeni yaptıkları Kurz takviyesiyle daha da güçlenen Artland, antrenör değişikliğine gittiği ilk maçta Bonn'dan fark yemekten kurtulamayan Alba Berlin'i yener ve yarı finale çıkar. Maç sonucu 1 diyorum.

731 Galatasaray C.C- (2.5-5.5  A/Ü144.5)H Olin Edirne: Ligin en iyi savunma yapan iki takımı çeyrek finalde karşılaşıyor. Olin, Efes Pilsen'in grubundan tek mağlubiyetle, Galatasaray'da Beşiktaş'ın grubundan tek mağlubiyetle çıktı. Galatasaray'da Rochestie gönderildi. Evren ve Melih İstanbul'da bırakıldı. Ligde kendi aralarında oynadıkları maçı Olin Edirne, İstanbul'da müthiş bir geri dönüşle 70-63 kazanmıştı. Maç sonucu açısından tahmin yapmak çok zor. Bu kadar savunma karakterli iki takımın maçına yüksek güvenle ALT oynamaktan başka yapılabilecek bir bahis yok bence.

734 Valladolid H ( 1.5-3.5 A/Ü145.5) - Valencia : İki takımda müthiş savunmacı ve savaşçı kimliklere sahip. Valencia'yı İstanbulda da izleme fırsatımız oldu. Kupa maçı ve tek maç olduğu düşünülürse bence iki takımda emniyeti elden bırakmayacaktır. ALT bekliyorum.

735 Fenerbahçe Ülker- (3.5-7.5 A/Ü 152.5)H Banvit : Fenerbahçe Ülker ilk gruptan namağlup gelirken Banvit ise sadece bir galibiyet alabildi. İki takım ligde 2 , hazırlık turnuvasında da bir kere karşı karşıya geldiler. Bu 3 maçı da Fenerbahçe Ülker kazandı. İki takımın arasında oynanan son maçı da Fenerbahçe 13 sayı farkla kazanmıştı. O maçta forma giyemeyen Barış Ermiş bugün kadroda olacak. Fenerbahçe'de ise sakatlıklar çok fazla. Fakat takımın sistemi oturdu ve bir şekilde işler yolunda gidiyor. İlk yarı 1  veya alt bu maç için tercihim olacak.

738 Real Madrid- (3.5-7.5 A/Ü145.5)H Gran Canaria: Real Madrid kötü başladığı sezonda toparlandı. Bunda antrenörleri Messina'nın etkisi çok büyük. Mirotic gibi bir yıldız adayı çıkardı bir anda. Canaria takımı ise genelde kendi sahasında iklim farklılıklarını da avantaja çevirip galibiyetler alan bir takım. Savunmayı her zaman ön planda tutan Canaria takımının kaptanı pivot Savane'de sakatlığı sebebiyle bu maçta oynamayacak. Real Madrid bence avrupanın en iyi pota altı oyuncularına sahip. Bu fırsatı kaçırmayacaklardır. İlk yarı 1 Maç sonucu 1 , garanticiler için ise ALT öneriyorum.

Programda daha çok maç var. Sizde tahminlerinizi yorum bölümüne iletebilirsiniz. Hepimize bol şanslar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder